Si të ëmbëlsoni ullinjtë në shtëpi?

Ullinjtë janë një ushqim tipik mesdhetar dhe si i tillë nuk duhet të mungojë kurrë në tavolinat tona. Mbreti i vajrave që del po nga kjo pemë dhe kokrrat e tij është shumë i shijshëm dhe shumë i shëndetshëm. Ullinjtë mund t’i përdorim për sallatë, pica, antipastë ose me djathë dhe bukë të ngrohtë. Shumica […]