290 mijë shqiptarë nuk kanë ushqim të mjaftueshëm

290 mijë shqiptarë nuk kanë ushqim të mjaftueshëm

Të paktën 290 mijë shqiptarë, sipas një raporti të Organizatës së Ushqimit dhe Agrikulturës nuk kanë ushqim të mjaftueshëm. Raporti i këtij viti për urinë vlerëson se në këtë gjendje është 10% e popullsisë totale në Shqipëri, përqindja më e lartë në Europë. Të njëjtin tregues, Bosnja e ka 1.4% të popullsisë, Mali i Zi…