Vrapi? Një ilaç i vërtetë, nëse bëhet mirë. Këshilla për ata që vrapojnë

Vrapi? Një ilaç i vërtetë, nëse bëhet mirë. Këshilla për ata që vrapojnë

On

Të vraposh më pak se 15 kilometra në javë është një mundim që shkon kot: aktiviteti fizik është shumë i paktë për të aktivizuar mekanizmat që të mbrojnë nga arterioskleroza dhe sëmundje të tjera të zemrës. Por nëse distanca dyfishohet, pra nëse…