Argëtim

Të rejat e maces së famshme Grumpy

grumpy-catMacja më e preferuar dhe më e shpëndarë në rrjetet sociale Grumpy Cat, bëri një dalje speciale,duke shfaqur linjën e re të veshjeve dhe lojrave. Turma të mëdha u mblodhën për të marrë një paraqitje të shkurtër të maces së famshme fytyrëvrenjtur. Macja 2 vjecare – emri i vërtetë i të cilët është Tardar Sauce, u shfaq në Panairin Ndërkombëtar “111 Toy” në New York City. Para se Grumpy Cat të bëhej e njohur në internet, pronari i saj, Tabatha Bundesen punonte në restorantin Red Lobster. Por me daljen e lodrave dhe së shpejti me daljen e një film artistik të familjes, të bazuar rreth aventurave të maces ‘ters’, pronarit i duhet të heq dorë nga kjo punë.

 

Përgatiti: Marinela Lamçe

Lexoni edhe: