Lëkundje tërmeti janë ndjerë mesditën e sotme në veri të Shqipërisë.

Por tërmeti është ndjerë edhe në Tiranë, në zonat periferike.

Tërmeti mësohet se është ndjerë në Shkodër, Kukës, Dibër, Lezhë dhe zona të tjera.

Ende nuk dihet se ku ishte epiqendra dhe magnituta e lëkundjeve.

Lëkundjet janë ndjerë rreth orës 11:41 minuta.