Showbiz

Thashethemet për ndarje: Pique e ka lënë Shakirën

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Sipas disa mediave spanjolle, futbollisti është duke mbajtur një lidhje paralele me një grua të famshme.

Pas 8 viteve dashuri të madhe dhe të pakusht, këngëve dedikuese dhe udhëtimeve të panumërta, thashethemet për ndarje në mes Piques dhe Shakirës janë përseri në qendër të vëmendjes.

Kjo nuk duket të jetë vetëm një krizë tjetër, pasi që po qarkullon një thashethëm që lojtari i Barcelonës e ka tradhëtuar këngëtarën e famshme.

Pique është duke e tradhëtuar këngëtarët kolumbiane me ishin e tij.

Thashethemet për ndarjen e Shakires dhe Piques po forëcohen çdo ditë e më shumë, po ashtu thuhet që çifti ka disa muaj që janë distancuar si dhe se futbollisti i Barelonës ka udhëtuar disa herë drejt Madridit për të u takuar me Nuria Tomas.

Nurian, Pique e kishte lënë në vitin 2010 për të filluar një lidhje me Shakirën.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here