Tiranë, atentatorit grek i kapet celulari i mbyllur me kod dhe dokumenti i një femre
Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Atentatorit grek Efthymoios Efthymiou, të akuzuar se ka vrarë shqiptarin Defrim Kasmi, i janë sekuestruar nga Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, një mori dokumentesh, parash dhe sendesh të tjera, pasi ekziston dyshimi se janë prova që mund të humbasin.

Përveç parave lekë dhe euro, Efthymiou iu gjet një celular Samsung që është i mbyllur me kod sigurie dhe një dokument në greqisht me foton e një femre.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *