“Toka zhytet në errësirë nga 15 në 29 nëntor!” Reagon NASA

“15 ditë në errësirë në mes të nëntorit. Sipas një departamenti të NASA-s nga data 15 deri në 29 nëntor do të vihet re një periudhë errësire në të gjithë Tokën. E njëtja gjë ka ndodhur edhe qindra vite më parë”.
Ky lajm qarkullonte në media proj kohësh, por vetëm tani agjencia ajrore amerikane është shprehur. NASA ka konfirmuar se bëhet fjalë për një lajm të rremë që nuk ka asnjë bazë shkencore dhe që nuk ka asnjë gjë të bazuar në të kaluarën. Jo vetëm që Toka nuk do të kalojë në errësirë ndonjë ditë, por shkencëtarët kërkojnë që qytetarët të mos bien pre këtyre lajmeve

Similar Posts