Categories
Durrës

Transporti

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jane operative 2 lloj transportesh;

– Transport udhetare me taksi.
– Transport i rregullt udhetare qytetes me autobus.

Transporti udhetareve me taksi.

Numri i taksive te licensuara eshte 145.
Numri i vendqendrimeve taksi eshte 14.

Transporti udhetareve me autobus.

Sherbimi ofrohet nga operatori privat dhe publik.
Operatori privat mbulon linjen e Porto Romanos ku, numri i stacioneve eshte 17.
orari i punes nga ora 05:30 – 23:00,
frekuenca cdo 8:15 minuta.
Operatori publik mbulon 3 linja.
Durres – Plepa, numri stacioneve 16, orari 05:30 – 22:00.
Durres – Shkozet, numri stacioneve 10, orari 05:30 – 22:00.
Unaze, numri stacioneve 12, frekuenca cdo 30 min.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *