Tiranë

Linja e Unazes

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

LINJA QYTETËSE PER TRANSPORT UDHËTAR  UNAZA

FREKUENCAT

nëntor – mars

prill- tetor

ditë pushimi dhe festa

ora

frekuenca

ora

frekuenca

ora

frekuenca:

5.30 –   6.00 Çdo 6 min 5.00 –   6.00 Çdo 6 min 5.00/5.30 – 6.00 Çdo 7 min
6.00 –   7.00 Çdo 5 min 6.00 –   7.00 Çdo 5 min 6.00 –   7.00 Çdo 6 min
7.00 – 20.00 Çdo 4 min 7.00 – 20.00 Çdo 4 min 7.00 d- 20.00 Çdo 5 min
20.00 – 22.00 Çdo 6 min 20.00 – 22.00 Çdo 6 min 20.00 – 22.00 Çdo 7 min
22.00 – 24.00 Çdo 8 min 22.00 – 24.00 Çdo 8 min 22.00 – 24.00 Çdo 8 min
Unaza
Kliko mbi imazh për ta zmadhuar

unaza

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comment here