Travel

Veçantitë e Kotorrit, Mal i Zi

kotorrËshtë duke u zhvilluar si një super-yll me një bukuri të egër. Më e mira e Kotorit është: aktivitetet sportive, aventurë, larg nga shtigjet e prekura, ecje në lartësi mbidetare tejet të madhe etj…

Natyra ka qenë pjellore dhe kreative në Malin e Zi, duke prodhuar portrete të tilla dhe tërheqëse sikur ato plotë magji të bregdetit të Kotorit dhe plazhet me shumë lëvizje përgjatë Rivierës. Por sigurohuni t’i paketoni edhe një palë çizme për ecje të gjata (hiking) së bashku me rroba banjo, për bukurit e Malit të Zi nuk është më pak intensive në brendësinë e egër dhe të thyer.

Një rrejt i ri dhe që po rritet gradualisht i personave që bëjnë ecje të gjata nëpër natyrë dhe shtigjeve çikliste, dhe që kanë zhvilluar infrastrukturën, është duke e bërë këtë bukur natyrore më të qasshme se kurrë më parë, duke krijuar vende të reja pune për vendorët.

Lexoni edhe: