Categories
Evrope Travel

Vendi që mund të vizitoni me më pak para në 2018-ën

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kemi të gjithë një dëshirë për të pasur një jetë bredharake, me shumë udhëtime nga njëri vend në tjetrin.

Por me të gjitha shpenzimet që ka duke filluar nga bileta e avionit, hoteli, restorantet dhe duke mbaruar te dhuratat e vogla për miqtë e ngushtë. Prandaj ekspertët e udhëtimit kanë bërë një listë me dhjetë vendet që ja vlen ti vizitosh në 2018-ën, sepse janë ekonomikë dhe të bukur.

Gjejeni kush e kryeson listën, si destinacioni më i mirë është përzgjedhur Estonia me kryeqytetin Tallinn.

I vendosur poshtë Letonisë në kufi me detin Baltik, Estonia nuk është fiks një vend i ngrohtë. Me këtë duam të themi, që mesatarisht temperaturat në Korrik shkojnë në 20 gradë. Pra tani duhet patjetër të këni xhupa me vete.

Tallinni është një ëndërr. Është shumë lirë të shkosh atje, të qendrosh dhe po aq lirë është edhe të hash.

Pjesa më e bukur? Pjesa më e madhe e rrugëve duken sikur janë marrë drejt e nga skenat e Hirushes.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *