Categories
Argëtim

Vetëm 1 në 20 vetë e dallojnë beben në këtë foto. Po ti?

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Thonë që sheh mendja dhe jo syri, dhe e njëjta gjë mund t’ju ndodhë dhe juve duke parë ilustrimin në këtë foto.

Vetëm një në 20 persona mund ta dallojnë foshnjën e fshehur në fotografinë që është paksa e ngatërruar për shkak të imazheve të shumta.

A e gjetët dot se ku është fshehur bebja pa e parë ilustrimin me vizë të kuqe?

Sipas ekspertëve, sprova të tilla bëhen me qëllim që secili të shohë detajet, dhe jo foton si të tërë.

Gjithsesi, bën mirë edhe për ngacmimin e trurit.

Nëse ja vlen, ndaje me miqtë...
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *