“Air Albania po vjen së shpejti”, – shkroi kryeministri shqiptar Edi Rama disa ditë më parë në facebook, duke njoftuar krijimin e transportuesit të parë kombëtar të Shqipërisë.

Që nga vera e vitit 2017, Kryeministri i Shqipërisë ka njoftuar krijimin e shërbimit të ri kombëtar ajror të Shqipërisë.

Linja ajrore e re do të jetë një degë e Turkish Airlines dhe do të jetë e vendosur në Aeroportin e Tiranës. Ende nuk është bërë e ditur se drejt cilave destinacione do të udhëtojw kjo linjw ajwrore, apo për politikwn e çmimeve dhe struktura e korporatave.