Vjen“Kindle Touch”, por nuk është ende anti-iPad

Nuk është “Kindle Fire”, i vetmi objekt i shëmtuar që të mund të frikësojë epërsinë e iPad, në botën e tableteve. Por me një blic me dyer të mbyllura, me të cilat tashmë Amazon është ambientuar, një menaxher i grupit Gordon Willoughby, përgjegjës për tregun europian, ditën e martë ka udhëtuar në Milano për të parashikuar se tashmë është e mundur paraprenotimi për blerjen e Kindle touch, i cili kushton 129 euro si dhe e Kindle touch 3G, që kushton 189 euro me download të garantuar.

Comments are closed.