Zbardhen sms-t e Sotës me të atin

Në seancën e zhvilluar sot në Gjykatën e Krimeve të Rënda janë zbardhur mesazhet që ka shkëmbyer Biznesmeni Orest Sota me 863 mijë eurot në makinë me babanë e toj Lefter Sota para se të arrestohej. Ndërsa kanë shkëmbyer numra telefoni dhe mesazhe në WhatsApp gjatë paradites, pasdite Sota i ka shkruar babait të tij: “Ba…më ka kap policia“.

Biseda e 29 tetorit:
Lefter Sota: Ba si je, ku je?

E mërkurë, 1 nëntor
Lefter Sota: Po vjen?
Orest Sota: Po. Ku je ti në zyrë?
Lefter Sota: Po. 069xxxxxxx Jusuf. Shko në Metalurgji
Orest Sota: Ok.
Lefter Sota: Ba …
Orest Sota: Më ka kap policia.

Similar Posts