Zbulohet e dashura e Presidentit Assad, email-et provokuese …

Ndërkohë që nuk ka aspak ndërmend të lëshojë pe dhe të nisë reformat demokratike ne vend, ndërkohë që e gjithë bota po e akuzon për krimet që policia e tij sekrete po bën mbi demostruesit dhe familjet e tyre, Al Assad ka kohë edhe të flirtojë në internet. Opozita ka siguruar pasëordin e emailit të tij në të cilin janë zbuluar dhjetëra emaile me një grua misterioze me të cilën ai ka një korespondencë të nxehtë. Madje kjo grua, që është konfirmuar të jetojë jashtë Sirisë, i ka dërguar në dhjetor të vitit 2011 disa foto vetëm me të brendshme. Ende nuk dihet indentiteti i saj, por mesa duket Presidenti sirian që ka gjithashtu një grua mjaft të bukur, e ka humbur fare dhe ka rënë në dashuri. Në një email e dashura i shkruan: “nëse jemi bashkë gjërat do të kalojnë më lehtë” dhe ai i përgjigjet “nuk kam dyshime fare për këtë”…Besohet se emaili në yahoo nga i cili shkruan gruaja të jetë nën një emër të rremë.

Comments are closed.